Tvrtka JORGE pirotehnika d.o.o., osnovana u Križevcima 2013. godine kao podružnica JORGE fireworks, registrirana je za distribuciju komercijalne i profesionalne pirotehnike, izvođenje svih vrsta javnih vatrometa i scenskih efekata na prostoru Republike Hrvatske.

MISIJA

Naša misija je pirotehniku prikazati kao umjetnost i kulturu te svojim klijentima osigurati nezaboravne uspomene u njihovim najvažnijim trenucima.

VIZIJA

Naša vizija je postati najbolja tvrtka u regiji koja svojom profesionalnošću i kvalitetom osigurava povjerenje i sigurnost sadašnjim i budućim klijentima.

Za potrebe poslovanja sagradili smo skladište kapaciteta preko 100 tona eksplozivnih tvari u skladu sa strogim sigurnosnim uvjetima i europskim standardima. Vlastitim voznim parkom kvalitetno, brzo i sa sigurnošću dostavljamo željene proizvode u sve dijelove Republike Hrvatske.

Svi JORGE proizvodi posjeduju CE certifikate koji su dokaz sukladnosti proizvoda sa strogim europskim normama o sigurnosti i zdravlju potrošača.

KOMERCIJALNA PIROTEHNIKA
 – pirotehnika namijenjena široj populaciji

U našoj bogatoj ponudi pirotehničkih proizvoda nudimo Vam petarde, redenici petarde, vatrometne kutije, rimske svijeće, rakete, te raznovrsnu „party“ pirotehniku (prskalice, fontane za proslave rođendana, i sl.).

Sve proizvode JORGE pirotehnike možete pronaći na našoj web stranici ili u našim maloprodajnim trgovinama i kod naših distributera u razdoblju od 15.12. do 01.01.

PROFESIONALNA PIROTEHNIKA
– pirotehnika namijenjena stručno osposobljenim osobama

U našoj ponudi profesionalne pirotehnike možete pronaći vatrometne bombe (kalibra 50mm do 150 mm), vatrometne kutije F4, rimske svijeće F4, vulkane, fontane, vodene bombe, vodene vatrometne kutije, „one row“ i „single shot“ pirotehnička sredstva.

Zašto Jorge

Kvaliteta

Prisutnost brenda JORGE u preko 20 zemalja znak je iznimne kvalitete.

Iskustvo

Kvalificirani pirotehničari za izvođenje vatrometa i scenskih efekata s višegodišnjim iskustvom.

Sigurnost

Redovita laboratorijska ispitivanja svih proizvoda jamče sigurnost.

Pristupačnost

Pristupačno osoblje izaći će ususret svim Vašim željama i pronaći najbolje rješenje na Vaše i naše zadovoljstvo.

Svi proizvodi zabavne i profesionalne pirotehnike posjeduju CE certifikate koji su dokaz sukladnosti sa strogim europskim normama bilo da se radi o sigurnosti ili zdravlju krajnjeg potrošača.

JORGE Fireworks

JORGE fireworks je poljska tvrtka s vlastitom proizvodnjom u Kini, osnovana 1990. godine. U početku, osnovna djelatnost tvrtke bio je uvoz i distribucija pirotehnike na domaćem tržištu. Danas, JORGE je svojim konzumnim i profesionalnim proizvodima zastupljen u preko dvadesetak zemalja diljem Europe što ga čini jednim od najpoznatijih brandova. Savršen proizvod i zadovoljstvo potrošača prioriteti su branda od samoga početka.

JORGE u svom vlasništvu ima najmodernija skladišta prilagođena skladištenju svih tipova konzumne i profesionalne pirotehnike iz kojih vlastitim voznim parkom vrši distribuciju robe u najkraćem roku diljem Europe. Tvrtka provodi normu ISO 9001: 2008 sustav upravljanja kvalitetom, a posjeduje i moderni laboratorij koji ima odobrenje od renomirane njemačke institucije BAM-a za provođenje testova na pirotehnici.

2009. godine JORGE kao prva poljska tvrtka uvodi propise koji se odnose na CE, tako da u ovom trenutku većina pirotehničkih proizvoda posjeduje CE certifikat što je ujedno i jamstvo visoke kvalitete. Na području testiranja proizvoda JORGE laboratorij surađuje s najpoznatijim europskim instituma kao što su LOM (Španjolska), KM (Njemačka), INERIS (Francuska), Konstrukta (Slovačka), IMP i WITU (Poljska).